Papa rastjerao publiku Severininog koncerta u Beču

Papa rastjerao publiku Severininog koncerta u Beču
NAŠ OMILJENI humoristički magazin "Svet" iscrpio je temu o zatvorskim danima Arkanove žene pevaljke Cece, pa se opet vratio hrvatskoj estradi i ovoga puta pratio Severinu.

Reporteri tabloida pod naslovom "Promaja" pišu kako je naša pop zvijezda jedva "skrpala" 200 gledatelja u velikoj hali "Budo centra" u Beču.

Organizatori iz kluba "Čelik" toliko su čekali da se dvorana popuni da je Severina nastupila sa dva sata zakašnjenja iako se novi gledatelji nisi pojavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Splićanka je na samom početku upitala malobrojnu publiku "da li je ta hala na jednom koncertu ikada bila praznija", ali je nakon toga profesionalno odradila sve što je namjeravala.

Svi prisutni zagrijali su atmosferu gromoglasnim pljeskanjem nakon svake njene izvedbe ne bi li joj bar tako uljepšali nastup.

Promoćurni novinari "Sveta" ipak su otkrili razlog slabog odaziva publike, a on se po njima krije u istovremenom posjetu Pape Hrvatskoj pa su vjernici otputovali da ga vide umjesto da gledaju omiljenu Seve.

Tabloid ujedno najavljuje njen odlazak u glumice u predstavi "Karolina Riječka" u Rijeci i želi joj puno sreće u novoj karijeri.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara