Paris: Godinama se nisam seksala

MNOGOBROJNI obožavatelji Paris Hilton zasigurno su se rastužili nakon što je razmažena 25-godišnja nasljednica obznanila kako razmišlja o celibatu.

Govoreći o toj rigoroznoj odluci za britansko izdanje GQ-a, Paris se osvrnula i na brojne druge pikanterije iz svog života, uključujući i pornić snimljen s bivšim dečkom Rickom Solomonom, koji je 2003. godine potukao sve rekorde i postao najtraženijim pojmom na internetskim tražilicima.

"Na toj snimci nisam zaradila niti dolar. To je prljavi novac i Rick bi ga trebao dati u dobrotvorne svrhe za pomoć žrtvama seksualnog nasilja." - kazala je Paris.

"Muka mi je od muškaraca pa razmišljam i o celibatu. Godinama se uopće nisam seksala. Ljubim se, ali ništa više od toga i u životu sam imala tek dva partnera." - dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Paris je novinaru rekla da samu sebe poistovjećuje s Ladi Di, a sve zbog planetarne popularnosti i paparazza koji joj svakodnevno zagorčavaju život.

"Dodogilo mi se da jurećim automobilom pokušavam pobjeći brojnim paparrazima i to je zaista grozan osjećaj. Zbog toga u potpunosti razumijem Ladi Di i probleme s kojima se nosila." - zaključila je Paris.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara