Paris Hilton povećala sise? Opet?!

Paris Hilton povećala sise? Opet?!

NIJEDNE sise na ovom svijetu nisu toliko privlačile pohotne poglede mase koliko grudi razmažene Paris Hilton (dobro, Pamelu Anderson ne uključujemo). Mnogi se pitaju o čemu se tu radi? Je li ih povećala ili nije? Iako Paris uporno već godinama tvrdi da nije, kako je moguće da su u grudnjaku manje od lješnjaka, a u badiću veće od dinje? Kakvim se to podlim trikovima koristi kako bi smanjila, odnosno povećala svoje slavno poprsje?

Paris: Ponosna sam na svoja ravna prsa

Holivudskim brdima zadnjih dana kruže priče kako je Paris Hilton definitivno povećala grudi. Sudeći po nekim "friškim" fotografijama, Parisine sise doista su "bujnije", dok se slavna prebogata neradnica nedavno se slikala za naslovnicu jednog modnog britanskog magazina na kojoj se vidi kako je sprijeda gotovo "ravna k'o daska". Osim toga, čak je i izjavila kako je ponosna na svoja ravna prsa "jer u tom slučaju može odjenuti što god poželi".

Činjenica je kako su Parisine grudi ponekada premale da popune grudnjak broj jedan, dok su na nekim fotografijama pristojna "trojka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usponi i padovi Parisinih sisa našli su se na mnogim jetsetterskim naslovnicama, a ismijavanje njezinih prsiju došlo je do te mjere da čak postoje igre "klikanja na Parisine sise" koje se jednim klikom naglo dižu, a drugim naglo spuštaju. Neki čak tvrde kako je starleta svoje grudi prvi put povećala još kako je bila tinejdžerka. Ali danas se svašta tvrdi bez pokrića!

Sirota Paris u potrazi za najbolji prijateljem

Što god mi mislili o tome, Paris je kraljica samopromocije, pa je tako u svom reality showu "My New BFF" odlučila pred kamerama, u nekoliko krugova i niz zadataka za kandidate, izabrati novog najboljeg prijatelja. Interes je, pišu američki mediji, veći od očekivanog - svi se žele družiti s Paris!

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara