Paris Hilton se razgolitila za Ruse i najavila veliku svadbu

NASLOVNICU ruskog izdanja muškog časopisa GQ ovog mjeseca krasi Paris Hilton, a čitatelji, uz pokoju pametnu izjavu slavne bogatašice, mogu uživati u golišavim fotografijama kojima plavuša, prema vlastitom priznanju, "obožava provocirati javnost". Da je sunarodnjaci ne zaborave, potrudila se gostujući u talk showu Davida Lettermana, kojem je priznala kako jedva čeka brak s dečkom Benjijem Maddenom, koji ju je, otkriva, "potpuno oborio s nogu".

"Pričamo o braku i jako sam sretna zbog toga. Zaljubljena sam kao nikad u životu. S Benjijem želim provesti svaku minutu. Ako ste nas ikad vidjeli zajedno, jasno vam je o čemu govorim", priznala je 27-godišnja Paris legendarnom Lettermanu, koji ju je prije nekoliko mjeseci u istoj emisiji ismijao, međutim bogatašica je i to od jednog velikog televizijskog voditelja doživjela kao čast, pa nije pravila probleme kad ju je opet pozvao pred kamere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo prijatelji šest godina, a onda je to počelo rasti u nešto drugo, još bolje. Upoznala sam ga odlazeći kod Nicole i družeći se s braćom koja su mi ispočetka bila djetinjasta, a onda sam konačno progledala", priznaje Paris. Benji je, naime, brat blizanac Joela Maddena koji je nedavno dobio dijete s Nicole Richie, njezinom najboljom prijateljicom i kolegicom iz reality showa "The Simple Life".

M.A.
Foto: GQ

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara