Paris Hilton skriva zaručnički prsten

PARIS HILTON, poznata po porno filmu koji je nedavno preplavio Internet i svom razuzdanom životu (vidi sliku), odlučila se na novi korak - udaje se. Međutim, svoj zaručnički prsten skriva "kao zmija noge".

Mnoge djevojke s ponosom pokazuju svoj zaručnički presten, ali ne i Paris Hilton. Na dobrotvornoj audiciji, na kojoj se Paris pojavila sa svojom majkom, njezin se prsten mogao vidjeti, ali nakon što su je zamolili da ga pokaže – ona ga je sakrila.

Ponosna mama Kathy oduševljena je svojom kćerkom koja se sprema "uploviti u bračnu luku". Dodala je da je Latsis dobro postupio kada je zapitao oca nasljednice lanaca hotela za njenu ruku.

"Da njen zaručnik nije tako postupio bila bih jako ljuta. Moj muž bi pobijesnio." - izjavila je mama Kathy za New York Daily News.

Jasno je da su roditelji zadovoljni odabirom svoje kćerke Paris, a veselje ne skrivaju niti ostali bližnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne nedostaje mu novaca, niti slave - ne nedostaje mu ničega." - izjavio je njezin bliski prijatelj, pa dodao: "Svi ostali jure za njom, a ona treba nekog tko će biti kod kuće i čekati je."

Par se zaručio prošle nedjelje, a sretnu vijest objavio je prijateljima na roštilju. Datum vjenčanja za sada je nepoznat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara