Paris i Jessica: Tko je čija imitacija?

Paris i Jessica: Tko je čija imitacija?

NOVOPEČENA pjevačica Paris Hilton i kolegica joj s nešto starijim glazbenim stažom Jessica Simpson na naslovnicama svojih novih albuma pojavljuju se u gotovo istim izdanjima, barem tako tvrde tabloidi.

Jessica Simpson 29. kolovoza objavit će svoj novi album pod nazivom "A Public Affair", pri čemu će njezin novi materijal najaviti istoimeni singl. Na svom novom albumu, koji je nasljednik onoga izdanog 2003. godine pod nazivom "In This Skin", Jessica najavljuje gostovanja imena poput glumice Eve Longorie, Christine Applegate, Ryana Seacresta, Christine Milian, Andya Dicka i Maria Menounosa.

Paris je svoj album već najavila ljetnim pjesmuljkom "Stars Are Blind", čiji je uspjeh mnoge ostavio zapanjenima.

Njezin je album, kako kaže, mješavina reggaea, popa i hip-hopa, pri čemu je jednom prilikom naglasila kako bi željela da se na njezinu albumu nađe "za svakoga po nešto".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim gotovo identičnih naslovnica albuma, dvjema je "američkim ljubimicama" zajedničko i to što su ne tako davno postale metom ismijavanja u pjesmi "Stupid Girls" u izvedbi provokativne Pink, a koja u istoj, osim što parodira strah od kalorija, opsesiju vježbanja, napumpane grudi djevojaka koje žele nalikovati lutkama Barbie, ismijava i poznate plavuše kao što su Paris i Jessica.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara