Paris se zaljubila u - Parisa!

RAZMAŽENA bogatašica ovih je dana otkrila da, osim divljeg seksa i snimanja istog, u vezi dvoje ljudi postoji i stepenica više u obliku zajedničkog života. Kao i obično, oduševljena je tom novom spoznajom, samo je pitanje koliko dugo.

Nova žrtva se odaziva na isto ime kao i Paris. Naime, radi se o mladom bogatašu, Grku Parisu Latsisu čija je obitelj vlasnik brodogradilišta koje će on naslijediti. S nasljednicom lanaca hotela je u vezi tri mjeseca, a ona ga je već uselila u svoj dom u Hollywoodu i oduševljena je činjenicom da žive zajedno.

"Jako mi se sviđa činjenica da će me on dočekati kući kada se vratim s posla. I odlično kuha." – izjavila je Paris. Pretpostavljamo da je ona jedina koja zna koji je to posao. A njen Paris za to vrijeme kuha svojoj djevojci grčke specijalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je nedavno proveo odmor na Karibima, a drugi posjetitelji hotela nisu zbog njih mogli spavati. Čovjek koji je bio u susjednoj sobi rekao je kako se iz njihove sobe stalno čulo stenjanje i vikanje, krevet je stalno lupao o zid sobe te kako su vodili ljubav barem 4 puta svake noći.

Prijateljima je rekla kako je luda za njim i kako je sigurna da je on onaj pravi. Želi mu roditi dijete, a kako su oboje zgodni, sigurna je da će imati prekrasnu djecu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara