Patricia otišla sa spoja, maneken Josip poludio: "Bježi što dalje od mene"

Patricia otišla sa spoja, maneken Josip poludio: "Bježi što dalje od mene"
Screenshot: Nova TV

NAKON što je Josip iz showa "Ženim sina" proveo dan s Natali, uslijedio je dan rezerviran za Patriciju. Poslije adrenalinske vožnje balonom Patricia je odlučila da joj više nema smisla biti na spoju s Josipom te kazala da ga prepušta Natali. Iako ju je pokušao odgovoriti od toga nudeći da dan provedu u prijateljskom raspoloženju, Patricia nije bila zainteresirana.

"Ona mora gurati vodu na svoj mlin. Mislim da je ovo sve jedna igra i da ona nije digla ruke od svega ovoga, ali mislim da ću ja dignuti ruke, upravo sad", razočaran je Josip.

Patricijino ponašanje najviše je zbunilo Natali.

"Ona je jako nesigurna u sebe. Ne znam što je ona htjela postići. Ako joj je to bila jedina prilika da odbije Josipa, onda eto", zaključila je.

Kako je Josip isplanirao odvesti Patriciju na mjesto gdje će zaključati lokot u znaku svog prijateljstva, pod dojmom situacije taj isti lokot bacio je u more.

"Što dalje od mene, ne želim s takvima uopće imati posla", ogorčen je Josip.

Matej je dan proveo s Karlom za koju smatra kako je zaslužila doći do finala, a čini se kako je Matej konačno odlučio malo više progovoriti o svojim osjećajima.

"Karla je sve što meni treba, ali jedini problem su godine. Možda za pet-deset godina se sjetim kako mi je bilo prelijepo s Karlom, ali sad trenutno ne želim kvariti taj prijateljski odnos", kazao je Matej za kojeg je Karla primijetila da se od početka showa dosta promijenio: "Nisam baš u prvim susretima uviđala da može biti opušten, zabavan, nasmijan i zapravo jedva sam dočekala kada je to pokazao."

Bruno je na spoj odveo Juliju te kazao kako kod nje vlada vječno nezadovoljstvo.

"Što god čovjek napravi za nju, uvijek će reći da su druge djevojke dobile nešto bolje. Zeznut je igrač Julija, nije baš milo dijete, kako i izgleda u odnosu na Martinu," dodao je Bruno. Nakon šetnje Bruno joj je odlučio priuštiti adrenalin pa su se tako okušali u skijanju na vodi. S druge strane, Martina je dan provela s tatom Milom, a nakon što je dan prije svoje osjećaje priznala Brunu, ovoga puta priznala ih je i tati.

"Mislim da mi je teže bilo priznati osjećaji tati nego Bruni", zaključila je Martina.

Ivan je dan proveo s Mirnom i spoj nazvao aktivno flegmatičnim. Nakon kupanja, uživali su u romantici Šibenika.

"Kod Mirne mi se sviđa ta njezina opuštenost i jednostavnost", kazao je Ivan, a je li je uspio dovoljno upoznati da joj stavi prsten na ruku, otkrit će nam naredne epizode.

Dok Mirna veliko finale smireno iščekuje, Petra nije sigurna što bi Ivan mogao izabrati.

"Sutra je dan D. Ja se trudim svaki dan biti korektna, meni je i dalje stalo do njega, ali ako on neće pokazivati sa svoje strane da je i njemu stalo, onda to ništa nema smisla", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara