Patrick Swayze ima još pet tjedana života, umire od raka gušterače?

Patrick Swayze ima još pet tjedana života, umire od raka gušterače?

GLUMCU i plesaču Patricku Swayzeju dijagnosticiran je rak gušterače i doktori mu predviđaju još svega pet tjedana života, piše National Enquirer.

Prema neslužbenim informacijama Patricku je rak otkriven krajem siječnja ove godine, te se u vrlo kratkom roku uspio raširiti na većinu unutarnjih organa.

Prošli mjesec je 55-godišnji glumac i plesač svakodnevno odlazio u Centar za savjetovanje i liječenje raka kalifornijskog sveučilišta Stanford u Palo Altu. Tamo je bio podvrgnut sistemskom liječenju zloćudnih bolesti kemijskim tvarima, odnosno kemoterapiji, ali doktori nažalost nisu optimistični.

Liječnici: Trebao bi se pripremiti za kraj

Partick i njegova supruga Lisa Niemi oboje imaju pilotsku dozvolu, pa su svojim privatnim avionom Beechcraft svakodnevno letjeli u Palo Alto gdje je do sada Partick primio tri doze kemoterapije, ali stanje je lošije nego su se liječnici u počeku nadali, stoga su mu u jednom trenutku rekli kako bi se "trebao pripremiti za kraj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rečeno mu je da može doći na još dva tretmana, ali da njegov rak ne reagira na kemijske tvari. Ukratko - liječnici ne polažu velike nade u izlječenje", rekao je izvor.

Glumac koji je ulogom u filmu Dirty Dancing "uplesao" u srca mnogih ljubitelja romantičnih filmova, Patrick Swayze, u posljednja dva tjedna izgubio je više od deset kilograma te se po nalogu liječnika mora pridržavati dijete bazirane isključivo na tekućim obrocima jer njegovi organi zbog proširenog raka nisu u mogućnosti zadržavati krutu hranu.

"Vrijeme je da se pomolimo za čudo!", rekao je izvor.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara