Pennetta: Moya je bio moja strast, a Rodinovu sam htjela istući

Foto: AFP

TALIJANSKA 29-godišnja tenisačica Flavia Pennetta objavila je autobiografiju "Dritto al cuore" ili "Ravno u srce" u kojoj je, između ostalog, progovorila i o svojoj vezi s umirovljenim španjolskim tenisačem Carlosom Moyom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Odlomci iz autobiografije trenutno 20. tenisačice svijeta u pojedinačnoj konkurenciji i osme u igri parova, osvanuli su na internetu. Pennetta je progovorila o svojoj dugogodišnjoj vezi s "kraljem Umaga" Carlosom Moyom i otkrila da se planirala vjenčati za njega. Par se razišao 2007. godine, a Pennettu je šokiralo otkriće Moyine veze s TV-voditeljicom Carolinom Cerezuelom koja je Moyi prošle godine rodila kći.

"Stavila sam sve na stranu kako bih ga podržavala i podredila mu se. Koliko sam puta samo to učinila. On je bio moja strast, predala sam mu se u potpunosti. Izgubila sam balans. Ljudi su me čak i žalili, a ja nisam znala što bih im rekla", izjavila je.

Priznala je Pennetta i kako je jednom u igri parova, nastupajući sa svojom partnericom, Argentinkom Giselom Dulko, došla u iskušenje potući se s naturaliziranom Australkom Anastasiom Rodionovom rođenom u Rusiji, koja je igrala zajedno s Carom Black iz Zimbabvea. Tvrdi da su Dulko i ona nazvane "jebenim kurvama", iako nije specificirala tko ih je tako nazvao. No, zato je priznala kako je dobila želju fizički se obračunati s "nesportskom Rodionovom". Venus Williams je opisala kao "zastrašujuće moćnu, snažniju nego ijednu drugu tenisačicu i legendu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara