Perpetuum Jazzile uskoro ponovno u Zagrebu: Lisinski će se jako, jako tresti

Foto: PR Fotografije

IZVOĐAČI najpopularnije vokalne skupine iz Slovenije, Perpetuum Jazzilea, otkrili su za Nacional da im je hrvatska publika posebno draga te si žele samo dobre emocije na koncertu. "Hrvatska publika nam je posebno draga, želimo si samo dobrih emocija na koncertu, međusobne magične energije i ako će biti naša zajednička ekstaza barem djelomično takva kakva je bila na vašem spektakularnom gostoprimstvu Perpetuum Jazzile na koncertu u šestom mjesecu na Cvjetnom trgu, Lisinski će se jako, jako tresti", izjavili su članovi Perpetuum Jazzilea.

Na radost svih ljubitelja dobre glazbe i obožavatelja Perpetuum Jazzilea u Hrvatskoj, oni će održati koncert u Zagrebu u KD "Vatroslava Lisinskog", 10.listopada,2011.godine sa početkom u 20 sati. 55 članova svjetski poznate vokalne skupine, koja je poharala You Tube sa više od 22 milijuna klikova, dolaze u Zagreb podijeliti jedinstvenu energiju sa zagrebačkom publikom."U različitim glazbenim stilovima tražimo izazove, ali svaka skladba koju izvodimo treba imati neku jaku emocionalnu notu, koja ispuni nas pjevače koji tek tada možemo emocije prenijeti na publiku." kažu članovi zbora Perpetuum Jazzile.

Perpetuum Jazzile na koncertu u Zagrebu će izvesti glazbeni miks različitih stilova koji obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk,gospel i pop obrade poznatih pjesama. Nastupi uživo grupe Perpetuum Jazzile poseban su doživljaj i ponosno najavljujemo koncert u Zagrebu u koncertnoj dvorani " Vatroslava Lisinskog", 10.listopada, 2011. godine. Kako uživo zvuče ovi sjajni glazbeni umjetnici vidjet ćete svi vi koji dođete na zagrebački koncert u Lisinskom 10.listopada u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 140, 160, 180 i 200 kuna su u prodaji i možete ih kupiti na blagajni KD" Vatroslava Lisinskog" i online na: www.ulaznice.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara