Pervan o BB-u: To mi je nisko i gadljivo, napravit će od nas njemačke ovčare

Foto: NovaTV, HRT

ŽELJKO PERVAN i sam se okušao u showu Zvijezde pjevaju, a ove sezone u emisiji pjeva njegov prijatelj Zlatan Zuhrić Zuhra. "Nisam baš lud za Zvijezde pjevaju, ali Zuhru sam gledao, naravno. Odličan je, super. Pravo iznenađenje", komentirao je za Index Pervan.

Mnogima se nakon Zuhrinog nastupa u showu činilo kako komičar uopće nema tremu, no Pervan se s time ne slaže. "Naravno da ima tremu, to je normalno kada vas netko stavi u kontekst koji nije vaš. Nije to trema zato što se bojite publike ili kamera, nego je to zbog konteksta. Tako se meni žiri bio postavio, jer je vidio da nemam tremu, to im je onda crvena krpa. Pa su me pitali jel` planiram biti pjevač, kao da me nisu oni zvali već sam se sam ugurao", kaže Pervan.

"Čovjek se ne mijenja i ne otkriva sa 40 i nešto godina"

Pitali smo Pervana i do koje bi emisije mogao Zuhra "dogurati". "Kakve su mu šanse? To ne ovisi o njemu, već o dogovoru tko mora doći do kraja. Naravno da je namještaljka, sve ovisi o dealu. Šalim se, naravno, ali kod nas se uvijek tako razmišlja. Marija Borić pjeva fenomenalno, ona bi morala doći do kraja. Ali i Zuhra je bio stvarno odličan. Inače ne pjeva, koliko ga znam, a znam ga jako dobro. Nisam ga nikada prije ni čuo da pjeva. A on je televizijski čovjek, to je prvo, a to je lijepa ponuda za samopromociju, mislim da je zato došao u show. Sigurno nije došao zato da se bavi pjevanjem, koliko znam, racionalan je i pametan. Čovjek se ne mijenja i ne otkriva sa 40 i nešto godina", misli Pervan.

No, Zuhra je ipak u toj dobi mijenjao svoj život, ali ne onaj dio vezan uz karijeru, već uz obitelj. Prekinuo je dugogodišnju vezu s majkom svog sina i sada ima novu ljubav, Rominu Božac. "Svi su sretni kad su zaljubljeni, pa tako i on, iako je to na njemu teško vidjeti. Ali tko ne bi bio sretan kada je zaljubljen. To je super stvar, broj jedan", misli Pervan.

"Uvredljiva mi je uopće pomisao da bih gledao Big Brother, to je dno dna"

Ono o čemu Pervan ima potpuno suprotno mišljenje je trenutno popularni show Big Brother. Ne pada mu na pamet gledati takvo nešto. "Naravno da ne gledam, pa nećemo se vrijeđati. To mi je gadljivo, uvredljivo za mene. Uvredljiva mi je uopće pomisao da bih to gledao. Nisko je, gadljivo, ponižavanje ljudske vrste"; kaže Pervan.

Iako bi se s njim vjerojatni mnogi složili, BB je ipak popularan i jedna od glavnih tema u svijetu zabave. "Obično to gledaju ljudi koji nemaju vlastite živote, pa biraju tuđe, to je uvijek tako, to je pravilo. Ne znam nikoga tko je ispunjen i tko se bavi nečim, a da gleda takvo što. To je sindrom ogovaranja, tračanja, nemate ništa svoje, pa da vidite što drugi rade. Dno dna. Ne govorim protiv ljudi, već mi smeta taj koncept ogoljavanja, pretvorit ćemo se u njemačke ovčare. To mi je horor. Mislim, televizijski je OK, telka to naplaćuje, ali meni nije", kaže Pervan.

"Meni nije nikakav gušt napiti se i pretvoriti u svinju, a nekome je to fora"

On sam nikada ne bi pristao sudjelovati u nekoj celebrity varijanti BB-a. "Ni za kakve novce ne bih ušao u takav nekakav show. Ali to ne znači da nekoga osuđujem, već jednostavno, različiti smo. Tako ni za kakve novce ne bih pio pivu, povraća mi se na taj smrad. Nismo svi ista vrsta, iako slično izgledamo. Meni nije nikakav gušt napiti se i pretvoriti u svinju, a nekome je to fora. Ne govorim o kvaliteti, već smo jednostavno svi drukčiji", misli Pervan.

Budući da sa stavom o pivi svakako odskače od prosječnog hrvatskog muškarca, barem ako je suditi prema klišejima, pitali smo ga kako se on opušta i provodi slobodno vrijeme. "Zašto bih se opuštao uz nešto što ti smanjuje mozak, ne kužim to. Ima puno drugih stvari. Svoje slobodno vrijeme volim provoditi u igri s djetetom, volim pecati, čitati, tražiti gljive, pričati s ljudima. Razgovor mi je oduvijek bio najdraži, od malih nogu. Ali treba znati o čemu. I volim puno telku gledati, filmove, dokumentarce", rekao nam je Pervan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara