Petar Ćiritović: U prošlosti sam varao, sada više ne, seks mi više nije motiv

Petar Ćiritović: U prošlosti sam varao, sada više ne, seks mi više nije motiv

Foto: Index

PETAR ĆIRITOVIĆ jedan je od najuspješnijih domaćih glumaca, pogotovo ukoliko nam je glavni kriterij pojavljivanje u nacionalnim sapunicama. Nedavno je prašinu podigao  vrućom scenom seksa, koju je za potrebe nove serije odigrao s kolegicom Katarinom Čas. Iako je na ekranima većinom zločesti dečko, u privatnom životu je već dvije godina u vezi sa zgodnom Splićankom Anteom Šimac. Komentirao je za Story kako mu je bilo snimati spornu scenu, ali i otkrio poneke novosti iz privatnog života.

"Nisam imao problema s odrađivanjem scene seksa"

"Nemam problema sa snimanjem sličnih scena, one se odrađuju. Na­ravno da to nije ni jednostavno, ni lako. Kad se snima jedna duga serija, poput ove, događa se da često prolazimo jedni pokraj drugih u vrlo opuštenim izdanjima pa to naposljetku postane normalno", izjavio je Petar o sceni s Katarinom. Nadodao je i kako su scenu ponavljali svega jednom, i to iz tehničkih razloga. Energija između lijepe glumice i njega bila je, kaže, evidentna. Iako je u seriji dio ljubavnog trokuta, u privatnom životu nije imao takva iskustva, iako zna kako se to događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prošlosti sam varao"

"Ne znam jesam li ikada bio prevaren. Priznajem, varao sam. Ljubavni život počinje vrlo rano. Tako da se u mojih dvadesetak godina ljubavne karijere zacijelo događalo svakakvih gluposti. Danas sam stariji i posljednjih godina, rekao bih, nekako si ne dopuštam da se nađem u takvim situacijama. Sve je to komplicirano, glupo i suvišno. Preljub mi kao takav ne treba u životu jer mi seks više nije motiv, nešto što sa mnom apsolutno upravlja", rekao je o svojim ljubavnim odnosima u prošlosti. Iako je dosta žena prošlo njegovim životom, nije često bio iskreno zaljubljen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara