Pete Doherty snimljen kako si ubrizgava heroin

BROJNE opomene suda, policije i obitelji nisu opametile rockera Petea Dohertyja, koji, sudeći po novim video snimkama, i dalje voli heroin. Britanski The Sun objavio je, naime, šokantni video u kojem Doherty priprema "teren" za drogiranje, pa si iglom ubrizgava heroin, i to samo nekoliko sati nakon dodjele MTV-jevih nagrada u Njemačkoj.

"Bio je vrlo zločest dečko", izjavio je Peteov glasnogovornik nakon što su mu urednici The Suna poslali šokantnu video snimku. Britanski časopis počeo je kampanju kojom želi ukazati na loš primjer kojeg posrnuli rocker pruža svojoj publici, a u tekstu ističu kako bi "bilo tko drugi dosad završio u zatvor", te kako "nekima jednostavno nije mjesto na slobodi, među normalnim ljudima".

Još 2003. godine Doherty je priznao ovisnost o cracku, kad su uslijedili brojni sudski procesi iz kojih je pjevač redovito izlazio oslobođen optužbi. Obzirom da snimka vjerodostojno dokazuje da je Doherty i dalje ovisnik, The Sun očekuje reakciju pravosuđa, no Pete se i dalje šali na vlastiti račun: "Odvikavanje je težak posao. Pomalo mi nedostaje droga".

D.K.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara