Petra i Marijana u novom humorističnom projektu

Petra i Marijana u novom humorističnom projektu

SPLITSKE "IT" djevojke rade na novom humorističnom projketu u svojoj produkcijskoj kući Blitva, a najesen se namjeravaju vratiti u radijski eter sa svojom popularnom emisijom "Mapet Show". Do početka nove radne sezone Marijana Batinić uživa u Australiji s dečkom, a Petra dane provodi u druženju s knjigom. Ostalo joj je, naime, još nekoliko ispita do diplome na splitskom Pravnom fakultetu, pa je ljetne izlaske zamijenila teškim gradivom, jer je, kaže, "vrag odnio šalu".

Puno je vremena prošlo od slavnih dana emisije "Po ure torture", pa Marijana Batinić i Petra Nižetić, ne želeći živjeti na staroj slavi, punom parom pripremaju nove projekte. Naime, u svojoj produkcijskoj kući Blitva, koja je dosad iznjendrila nekoliko uspješnica, pripremaju novi humoristični projekt, ali o njemu ne žele još govoriti. "Prije smo prije potpisivanja ugovora nadugo i naširoko pričale o projektima, pa smo se urekle na neki način. Zato ćemo ovo što sad radimo za sebe držati do samog kraja", kaže Petra i naglašava da ostaju vjerne svom specifičnom humorističnom izričaju.

Dok se Marijana zabavlja s dečkom u Australiji ("Dosadilo joj ljeto, išla se smrzavati", kaže plavuša), Petra se primila knjige, jer je, baš kao i njenu kolegicu, očekuje četvrta godina na splitskom Pravnom fakultetu. Osim toga, uskoro se namjeravaju vratiti u radijski eter s emisijom "Mapet Show", pa im posla ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš stil je igra u kojoj beskrajno uživamo"

Petra i Marijana svojim su modnim izletima zaradile epitet "vizualno zabavnog ženskog dua", no Petra kaže kako garderobu za javne nastupe odabiru spontano, i pritom se sjajno zabavljaju. "Nekad nas kritiziraju, a nekad hvale, a mi se uvijek trudimo biti originalne i svoje. Pritom se zabavljamo i ne vodimo previše računa o tome koji će nas modni guru u kojim novinama pohvaliti ili pokuditi", zaključuje Petra Nižetić.

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara