Petra Nižetić sinu dala zbilja tradicionalno hrvatsko ime

Petra Nižetić sinu dala zbilja tradicionalno hrvatsko ime
Foto: Instagram

BIVŠA voditeljica i modna blogerica Petra Nižetić Mastelić početkom tjedna rodila je sina.

Vijest o prinovi objavila je njena najbolja prijateljica Marijana Batinić, a sad je Petra otkrila ime bebe.

"Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvat mali čovječe Jozo", napisala je Petra pored fotografije mališana.

"Rodila se ljubav! Postala sam tetka", napisala je Marijana Batinić uz njihovu zajedničku fotografiju te u hashtagovima dodala: "Dečko je."

Bivšoj voditeljici i njezinom suprugu Frani Masteliću, bivšem košarkašu iz Sinja, ovo je prvo dijete. Petra je trudnoću dugo čuvala za sebe iako se spol bebe znao veoma rano. Tako je tek u ožujku prvi put pokazala trudnički trbuščić te napisala: "Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku... manje-više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima - zen..."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara