Pijana Agyness Deyn pokazivala sise i derala se "želim biti fufica!"

MANEKENKA Agyness Deyn, koja je nedavno otela titulu britanskoj modnoj ikoni Kate Moss, nedavno je prekinula s dečkom Joshom Hubbardom, međutim, čini se kako je prekid nije previše pogodio. Djevojka iz Manchestera se s društvom pojavila na Karaoke Box partyju u Farringtonu gdje su proveli nezaboravnu pijanu noć.

Nakon sljedova raznih koktela i "kratkih-duplih" pića, Agyness se počela ponašati onako kako to nakon kojeg promila u krvi obično bude - bacala se po podu, pjevala na mikrofon iz petnih žila i skakala po pozornici. "U jednom se trenutku Agyness zatekla u jednoj od karaoke prostorija gdje je na pozornicu kročila zajedno s britanskim DJ-em i prijateljem Nickom Grimshawom. Tamo su u duetu otpjevali pjesmu koju su supružnici Jordan i Peter Andre jednom prilikom pjevali na natjecanju Eurosong", rekao je izvor koji je tu večer sjedio u publici i uživao u kontroverznom nastupu mlade manekenke.

"Pravila se da je Jordan i na sav glas se derala da želi biti - fufica!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, u trenutku kad je Nick pjevao hit Petera Andrea pod nazivom 'Mysterious Girl", lijepa se Agyness počela ponašati kako joj ne priliči - provokativno je plesala, podizala suknju i publici pokazivala svoje obnažene grudi", rekao je izvor, te nastavio: "Pravila se da je Jordan i na sav glas se derala da želi biti - fufica!". Nakon blamaže pred mnogobrojnom publikom i prijateljima, Agyness se do kraja večeri kesila u Jordaninom stilu i vikala kako joj se jako sviđa pjevanje.

Očekivano, noć nije završila nakon karaoka, kao niti nakon izlaska iz noćnog kluba. Nick i Agyness pozvali su taxi službu koja ih je trebala odvesti do kuće pjevačice Amy Winehouse gdje su bili pozvani na after party. Naime, Amy je zvala Nicka na mobitel baš u trenutku kad su razmatrali mogućnosti kamo nakon karaoka. Britanska pjevačica poznata po pjesmi "Go Mr. Sunshine", Remi Nicole, koja je s Agyness i Nickom provela večer na karaokama, nije željela da se njih dvoje upute prema Amy zbog čega je demonstrativno počela skakati po automobilu. Nakon što su je prisilili da siđe s krova automobila, svo troje nestalo je u noć.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara