Pijana Alex: Guši se od žderačine, majku ti ljubim! Salo debelo!

Pijana Alex: Guši se od žderačine, majku ti ljubim! Salo debelo!

NEKOLIKO dana prije ulaska u Farmu nazvali smo Aleksandru Grdić i zamolili je za komentar o Stefany Hohnjec, a napravili smo i obrnuto. Bez puno strasti, bivše missice pokazale su animozitet jedna prema drugoj, a tjedan dana nakon zajedničkog boravka na selu strasti su se razbuktale i gledatelji napokon dobivaju ono što zapravo žele - sočne psovke iz usta manekenke za koju se već otprije zna da je, kad malo popije, vrlo "maštovita".

Alex je, naime, tjedan dana nakupljala mržnju prema Stefany, što zbog Stipe Drviša na kojeg su obje bacile oko (a navodno i "imale prošlost"), a trenutke prije spavanja odabrala je za svoju "ispovjedaonicu". Pokoja čaša vina rasplela je jezik ogorčene missice, ali Stefany, nažalost, nije bila prisutna.

"Znaš šta bih ja njoj napravila? Skupila bih sve ove kosti, nabila masku Stipinu i nabila joj sve te kosti! Guši se od žderačine, majku ti ljubim! Salo debelo!", vrištala je pijana nakon što su neki stanovnici Farme zaključili da je Stefany halapljivo "stukla" dobar dio janjetine za večeru.

U njezinom vrijeđanju uživala je Jelena, prevrćući se od smijeha po sobi, a Alex je pokazala kako to izgleda kad joj je inspiracija na vrhuncu. "Meni se ne da s kravetinom debelom prepirati bez razloga, ali sad mi je dala povoda", rekla je Alex, a kad je Yo po prvi put pokazala interes za tračeraj na Farmi i upitala što se dogodilo, missica je priznala: "Ždere i mene to živcira! Ne možeš ko krava sjest... Ti joj kažeš da opere suđe, a ona se kao slučajno poreže... nabrijana sam na nju previše, bolje mi je da spavam... Šta bih ja njoj radila".

Kuloarska priča premještena pred kamere

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivalstvo Aleksandre i Stefany svojedobno je bilo tema kuloara - obje su, navodno, imale "nešto više od prijateljstva" s bivšim boksačem Stipom Drvišem, no Indexu su prije nekoliko tjedana demantirale cijelu priču, a Stipe je za obje rekao kako su "lijepe djevojke". Njihova netrpeljivost cijelog je tjedna čekala da izađe na površinu, a ostali se sudionici Farme brinu da će se djevojke, dođe li do izravne prepirke - potući.

Neprestano vrištanje poznatih farmerica prekinuti je pokušao Lupino, koji je u svom "proglasu" cimere optužio za spletke, glumatanje i tračanje. Pridružio mu se i Davorin, a ostali su njihove govore protumačili kao pametovanje i tako našli nove mete za omiljeni sport - priče iza leđa.

Rafo i Jelena - prva ljubav na Farmi?

"Rafo je super, jedva čekam da izađemo vani", povjerila se Jelena cimericama koje nisu htjele propitkivati o njezinoj novoj simpatiji, s obzirom da je manekenka, ako se dobro sjećamo, odabranica srca repera Stoke. Njezinu izjavu zapamtila je Josipa, i iskoristila je u "najboljem" trenutku - Rafi je u šali (?) rekla da "Jelena voli kvariti dobre dečke".

D.K.
Foto: Nova TV, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara