Pijana žena razbila auto "nevjernog dečka", ali prekasno je shvatila kakvu je glupost napravila

Pijana žena razbila auto "nevjernog dečka", ali prekasno je shvatila kakvu je glupost napravila

Screenshot: YouTube

38-GODIŠNJA Christine Potten bila je veoma pijana kada je u jedan ujutro na nepoznatoj adresi ugledala automobil za koji je odmah zaključila da pripada njezinom dečku i da je riječ o adresi njegove ljubavnice.

Bijesna žena otrgnula je stražnje brisače, razbila kvake na automobilu i razbila oba bočna stakla u pijanom ispadu. Zaustavio ju je jedan od stanara ulice kojeg je probudila buka. "To nije auto tvog dečka", viknuo je, a pijana Potten je pobjegla.

U napadu se porezala i ostavila tragove krvi na automobilu pa ju je policija veoma brzo pronašla. Kad su došli do nje, još uvijek je bila pijana i rekla im: "Bila sam zločesta cura, zar ne?", piše Daily Mail.

Uhićena je i morala je platiti 337 funti vlasnici automobila Aniti Meek za nadoknadu štete. "Nikad u životu nisam vidjela tu ženu, niti pričala s njom. Ona čak i ne stanuje tu", ispričala je šokirana Meek.

Odvjetnik Christine Potten objasnio je da je ona tek stupila u vezu s muškarcem za kojeg je pomislila da je vara te da je pijana krivo pomislila da se radi o automobilu njezina partnera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara