Pijani otac koji je devetogodišnjoj kćeri dao da vozi na sudu priznao da je kriv

Screenshot: YouTube

OTAC koji je svojoj devetogodišnjoj kćeri dao da vozi njegov kombi dok je on bio pijan na sudu se izjasnio krivim za zlostavljanje djeteta drugog stupnja. "Shawn Weimer želi cijeli incident ostaviti iza sebe", rekao je njegov odvjetnik David Steingold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Weimer je u listopadu svojoj kćeri dao da vozi njegov kombi do benzinske pumpe gdje je želio kupiti još pića. Tamo se hvalio time kakvu vozačicu ima, što je snimila i nadzorna kamera, a kad je s djevojčicom otišao s benzinske, jedan je vozač na cesti primijetio što se događa i pozvao policiju. "Zašto ste me zaustavili, pa dobro sam vozila", rekla je djevojčica policajcu. "Stvarno je prilično dobro vozila, čak je koristila i pokazivače smjera", ispričao je vozač koji je zvao policiju.

Tijekom uhićenja, Weimer je odbio alkotest. Sutkinja Margie Braxton sad mu je odredila da do izricanja kazne 23. veljače mora nositi monitor koji kontrolira unošenje alkohola u organizam. Prema riječima svog odvjetnika, Weimer se jako trudi kako bi zadobio pravo viđanja djeteta, a na sudu se izjasnio krivim kako bi djevojčicu poštedio svjedočenja protiv oca. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara