Pippa Middleton nesretna jer osjeća da joj kraljevska obitelj kontrolira život

Foto:JLP

SESTRA vojvotkinje Catherine, Pippa Middleton pod velikim je povećalom javnosti otkako joj se sestra udala za budućeg britanskog kralja, princa Williama. 27-godišnja planerica zabava priznala je britanskim medijima da nije sretna i da osjeća kako joj kraljevska obitelj kontrolira život. Pippa je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s bivšim igračem kriketa Alexom Loundonom.

"Pippa tvrdi da ne zna što očekuju od nje i osjeća se kao da živi između pakla i raja", odao je izvor britanskom časopisu Now. "Priznala je sestri da se osjeća kao da je kontroliraju i da ima krizu identiteta. Smatra da Kate dobiva sve privilegije koje dolaze s kraljevskim životom, a ona dobiva sva ograničenja i odgovornosti".

Nada se pomirenju s bivšim dečkom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori bliski njezinom bivšem dečku Alexu kažu da je njemu dosadilo da stalno bude drugi, poslije njezine sestre vojvotkinje Kate. Iako se pričalo da je njegova obitelj smatrala da Pippa nije "materijal za udaju", njihovi prijatelji smatraju da je kriv Pippin blizak odnos sa sestrom: "Catherine je oduvijek bila Pippin prioritet. Ona uvijek stavlja sestru na prvo mjesto. Ukoliko Pippa postane Kateina dvorska dama, tek će tad doći do izražaja njezina požrtvovnost. Teško da će itko ugroziti odnos sestara".

Izvor je otkrio i da se Pippa nada pomirenju s bivšim dečkom: "Prekid joj je teško pao jer je uvijek bila veoma odana Alexu. Voljela bi naći neki kompromis i spasiti vezu. Razumljivo je da osjeća kako joj život stagnira. S obzirom na posao koji radi, svaki vikend je na nečijem vjenčanju i sad je odjednom sama. Ljudi misle da je od Kateine svadbe pod opsadom prigodnih neženja. A ona je zapravo samo uspjela odgurati čovjeka kojeg voli".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara