Pirelli kalendar za 2004.

KAO I prošle godine i Pirelli je lansirao kalendar za sljedeću godinu. Kalendar za 2004. teško će postići popularnost poput kalendara za 2003. godinu. Razloge pogledajte u nastavku.

Naime, ovogodišnji kalendar bio je prepun seksipila, prekrasni modeli oduševljavali su otkrivajući tek dijelove razgolićenog tijela, ostavljajući da djeluje mašta osobe koja gleda kalendar.

Kalendar za 2004. godinu futuristički je, modeli su neprepoznatljivi, a britanski fotograf Nick Knight inzistirao je na modernoj tehnologiji i inovaciji u području fotografija. Boje, apstrakcija i magičan dizajn teme su Pirellijevog kalendara za 2004.

Nick Knight inzistirao je da modeli sami predlažu svoje ideje, no nije želio otkriti tko stoji iza koje fotografije. Od poznatijih osoba iz svijeta showbusinessa u stvaranju kalendara sudjelovale su Bjork, Courtney Love, Liv Tyler i Stella McCartney.

A kako je teklo snimanje:2 fotografije iz Pirellijevog kalendara za 2003. godinu:>>Sve što vas zanima o Pirellijevom kalendaru možete saznati ako se registrirate na sljedećoj adresi http://www.pirellical.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara