Pitali smo pobjednika Voicea s kim bi htio duet, iznenadio nas je odgovorom

Pitali smo pobjednika Voicea s kim bi htio duet, iznenadio nas je odgovorom
Foto: Dario Njavro/HRT

MNOGI su ovih dana podijelili pobjednički nastup Vinka Ćemeraša iz finala The Voicea. Čapljinac je svojim vokalnim sposobnostima oduševio i svog mentora, ali i gledatelje koji su baš njega izabrali za najljepši glas Hrvatske iako on to ni u snu nije očekivao. 

"Pobjedu nisam uopće očekivao tako da sam još uvijek iznenađen. Kroz glavu mi je samo prošlo, i dalje prolazi misao da se to meni ne događa", kroz smijeh za Index kaže pobjednik The Voicea. 

Simpatičnog Čapljinca smo pitali za reakcije u rodnoj Hercegovini i kako su sve proživjeli njegovi najbliži.

"Bili su sretniji od mene i pobjedu smo proslavili kvalitetno. Dobio sam puno poruka i čestitki. Još nisam išao doma u Čapljinu, tek ću tad vidjeti kakvi su dojmovi dolje", kaže nam.

"Odrastati u Čapljini bilo je najljepše doba života", kaže nam Vinko, a kada smo ga tražili da nam otkrije što ga čini klasičnim Hercegovcem, kroz smijeh je rekao da ne zna što to znači. Nema ni svog omiljenog Hercegovca u Zagrebu, kaže.

"Za sada radimo na pjesmama i nismo ugovarali gaže", kaže Vinko. Dodaje da o trajnom preseljenju u Zagreb ne razmišlja, iako će u narednom periodu dosta vremena provoditi u hrvatskoj metropoli. Pitali smo ga i s kojom domaćom pjevačicom želi snimiti duet.

"Nemam baš neku želju, ako mislite na poznatije. Volio bih snimiti duet s Petrom i Dorom iz svog tima", otkriva nam. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara