Pitali smo vas o vašim navikama u seksu i otkrili nešto ozbiljno zabrinjavajuće

Pitali smo vas o vašim navikama u seksu i otkrili nešto ozbiljno zabrinjavajuće
Foto: Instagram/Playbuzz

PRIJE nekoliko dana pred vas smo stavili anketu o vašim seksualnim navikama koja vam je trebala otkriti koliko su uobičajene vaše navike u seksu u usporedbi s drugima.

Rezultati te ankete otkrili su mnogo toga o vama, no najviše za oko zapinje jedno (ne baš pozitivno) otkriće. Naime, na pitanje o korištenju kondoma, čak je 43 posto onih koji su sudjelovali u anketi izjavilo da baš nikad ne koristi kondome tijekom seksa.

29 posto koristi ih samo ponekad, 16 posto u većini slučajeva, a samo je 12 posto onih koji kondome koriste baš svaki put. S obzirom na važnost upotrebe kondoma ne samo radi neželjene trudnoće već i prevencije spolno prenosivih bolesti, ovaj je podatak zaista zabrinjavajući.

Osim toga, otkrili ste da najveći broj vas masturbira nekoliko puta tjedno (35 posto) ili jednom dnevno (20 posto). Saznali smo i da najveći broj vas ne uživa u sado-mazo seksu (65 posto) te da uglavnom nikad niste iskušali seks utroje (83 posto) koji bi za 70 posto vas bio idealan u kombinaciji dvije žene i muškarac.

Većina vas, 54 posto, samo ponekad koristi dirty talk tijekom seksa te uglavnom ne koristite seksualne igračke (58 posto). Analni seks je iskušalo 64 posto, a samo četiri posto baš nikad ne zadovoljava partnera ili partnericu oralno. 63 posto vas to radi baš svaki put.

Što se gledanja pornića s partnerom ili partnericom tiče, većina vas je to iskušala - 67 posto je gledalo porniće u društvu bolje polovice.

Prema ovim rezultatima, čini se da je i seks redovit - najveći broj vas, 27 posto, seksao se istog tjedna kad je i ispunjavao anketu, a sljedeći najčešći odgovor bio je "jučer" ili "prošlog tjedna". 

Na pitanje o najboljem dobu dana za seks, najčešći odgovor bio je - svako doba je dobro doba.

Ako već niste, još uvijek možete provjeriti koliko su vaše seksualne navike uobičajene (ili čudne) u odnosu na druge ljude.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara