Pjevač Bryan Adams jedan od ljubavnika princeze Diane?

UZREČICE "O mrtvima sve najljepše" kao da se nitko ne drži osim njene obitelji u slučaju pokojne engleske princeze koja je poginula u gadnoj automobilskoj nesreći u pariškom tunelu.

Ulje na vatru dolio je bivši batler kraljevske obitelji Paul Burrell koji u svojoj nedavno objavljenoj i prilično kritiziranoj knjizi tvrdi da je Diana imala čak devet ljubavnika od kojih su neki poznati glazbenici.

Princezu koju su mnogi obožavali zbog njene priče "o običnoj djevojci koja se udala za princa" i humanitarnog rada nikada nije imala skladan brak s engleskim prijestolonasljednikom Charlesom, a tabloidi su čak šuškali da njihova dva sina možda imaju "očeve sa strane".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se javila i nekadašnja djevojka kanadskog rockera Bryana Adamsa koja tvrdi da je njen tadašnji dečko 1996. godine imao ljubavnu aferu s Dianom.

Plavuša Cecile Thomsen koja je nastupila u James Bond filmu "Tomorrow Never Dies" tvrdi da je njena veza s pjevačem bila veoma burna "a ljubakanje s princezom nije joj puno pomoglo".

Sam Adams odmah je izjavio kako je riječ o običnom traču, ali ne može sakriti da je svojevremeno napisao pjesmu "Diana" s tekstom: "Prvi puta kada sam te vidio na stranicama magazina poželio sam da budeš moja, a kada si se udala sasvim sam poludio."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara