Pjevač sudjelovao u akciji spašavanja mladića u Zadru, među prvima je skočio u more

Pjevač sudjelovao u akciji spašavanja mladića u Zadru, među prvima je skočio u more
Foto: Instagram

DOMAĆI glazbenik Jure Brkljača sudjelovao je u akciji spašavanja mladića koji su automobilom sletjeli u more u Zadru na Liburnskoj obali, doznaje Zadar News. Brkljača je među prvima uskočio u more i izvukao unesrećenog mladića koji je, prema njegovim riječima, bio u šoku.

"Prijatelji i ja smo prolazili preko Muraja otprilike oko 11 sati i 20 minuta i igrom slučaja smo s dosta dobre pozicije vidjeli nesreću. Mi smo odmah dotrčali i kad smo se približili obali, vidjeli smo dečka koji je pokušavao izaći. Moj prijatelj i jedan stariji čovjek, ne mogu se sjetiti točno o kome se radilo od šoka, pokušali su ga izvući. Malo sam im i ja pomogao da ga izvučemo", rekao je Jure za spomenuti portal.

"Dečko je bio u šoku. Vikao je da je još troje ljudi u automobilu. Sve to se događalo prije dolaska policije, vatrogasaca, hitne pomoći i ronioca. Kada smo izašli iz mora, nakon jedne minute je došla policija, odmah hitna pomoć i vatrogasci, pohvale za njih", dodao je.

Jure je naglasio da su napravili sve što su mogli u tom trenutku

"Užasno se osjećam radi toga, ali znam da sam napravio ono što je bilo u mojoj moći. Moglo je i puno gore proći. Da smo kojim slučajem mi prolazili dolje, tko zna što se moglo dogoditi", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara