Pjevačica na crvenom tepihu pokazala gole grudi i poruku preko njih (18+)

Pjevačica na crvenom tepihu pokazala gole grudi i poruku preko njih (18+)
Foto: Getty Images

ČILEANSKA pjevačica na prošlotjednoj dodjeli nagrada Latin Grammy Awards pojavila se na crvenom tepihu golih grudi, kako bi skrenula pozornost na građanske prosvjede u njezinoj rodnoj zemlji u kojima je poginulo 20 ljudi.

Pjevačica Mon Laferte (36) stigla je na ceremoniju u Las Vegas u kaputu koji je skinula te otkrila političku poruku koju je napisala preko svojih golih prsa. "U Čileu muče, siluju i ubijaju", napisala je na španjolskom.

Prosvjedni val u južnoameričkoj zemlji traje gotovo mjesec dana, a prosvjednici zahtijevaju socijalne reforme i promjenu ustava. Barem 20 ljudi poginulo je u velikim neredima, a uhićeno je više od 1000 prosvjednika.

Embed from Getty Images

Agencija France Presse prenosi podatak Nacionalnog instituta za ljudska prava da je od početka prosvjeda 18. listopada 197 osoba zadobilo ozljede oka, a neki su trajno oslijepjeli zbog policijskog korištenja gumenih metaka i ispaljivanja suzavca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mon laferte (@monlaferte) on

Laferte, koja na Instagramu ima više od 2,6 milijuna fanova, kasnije je dobila Grammy za najbolji album alternativne glazbe, a tijekom primanja nagrade koju je posvetila Čileu nosila je kaput.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara