Pjevačica objavila fotke na kojima doji 11-mjesečnog sina: Grudi su dizajnirane za to

Pjevačica objavila fotke na kojima doji 11-mjesečnog sina: Grudi su dizajnirane za to
Foto: Instagram

BRITANSKA pjevačica, voditeljica i manekenka Myleene Klaas objavila je nekoliko fotografija na kojima doji svog sinčića Apolla koji ima 11 mjeseci.

"Uh oh. Neke od nas mama su izložene kritikama zbog 'pumpanja'. Nitko se ne živcira zbog pripremanja vlastitog doručka, zašto bi se onda nervirali oko doručka mog djeteta? Grudi su dizajnirane za prehranu. Koliko je smiješna pomisao da neka masnoća, stanice i žlijezde mogu toliko uvrijediti mnoge! Teško je biti mama. Čini se kao da svi znaju odgajati vaše dijete osim vas samih. Ako ih hranite formulom, ispadate vrag, ako ih dojite, vrijeđate one koji to ne čine ili ne mogu ili, još gore, patrijarhat se neće moći kontrolirati...", napisala je Myleene i izazvala brojne pozitivne reakcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by myleeneklass (@myleeneklass) on

"Moje tijelo, moje dijete, moj izbor. Dojim Apolla 11 mjeseci. On je moja čudesna beba. To je dio naše veze. Volim, volim to raditi za njega. Fotografije drugih mama koje doje normaliziraju taj proces za mene i ako će moje fotografije učiniti isto za neke majke koje drugi osuđuju ili im govore da bi trebale pokriti sebe i svoju bebu jer vrijeđaju nekakve nebitne ljude, ja ću i dalje nastaviti objavljivati takve stvari. Napukle bradavice, dojenje uz mastitis, natezanje, krvarenje, blokirani mliječni kanali, strah da je netko ostavio škrinju otvorenom i uništio vašu zalihu mlijeka, noćno pumpanje, curenje, grudnjaci veličine balvana koji vam se urežu u ramena... Ove mame zaslužuju podršku i poštovanje, a ne kritiku. Kakva gomila beba", zaključila je.

"Amen", "Bravo, Myleene", "Prekrasno", "Najprirodnija stvar na svijetu", pisale su joj oduševljene pratiteljice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara