Planule ulaznice za nastup Amire Medunjanin na Medvedgradu

Planule ulaznice za nastup Amire Medunjanin na Medvedgradu

Screenshot: YouTube

VRHUNSKIM izvođačima i pozornici pod zvijezdama teško je odoljeti. Nakon vijesti da su prodane sve ulaznice puštene u pretprodaju za nastup Amire Medunjanin (četvrtak, 13.07.), svima koji su i ove godine željeli uživati u Medvedgradskim glazbenim večerima ne preostaje drugo no požuriti po karte za koncerte grupa The Bambi Molesters (srijeda, 12.07.) i Kries (petak, 14.07.).

Osim spomenutih izvođača koji će nastupati na velikoj pozornici, svoje će mjesto u programu pronaći i neka nova imena domaće glazbene scene za koje je rezervirano mjesto u programu Akustika na vrhu kule.

Više informacija o događanju mogu se pronaći na Facebook stranici "Medvedgradske glazbene večeri" i web stranicama organizatora - Centra za kulturu i film Augusta Cesarca i Parka prirode Medvednica. Za dodatne informacije posjetitelji će morati pratiti i razvoj vremenske prognoze tih koncertnih dana! Naime, u slučaju lijepog vremena, organizatori će otvoriti dodatnu prodaju ulaznica nekoliko dana prije nastupa. U slučaju kiše, koncerti će se preseliti u intiman prostor kina Kinoteka u Kordunskoj ulici br. 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice se mogu nabaviti online ovdje i na prodajnim mjestima istog sustava: Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records... Program Akustika na vrhu kule ne plaća se posebno i njemu će moći nazočiti trideset dovoljno brzih kupaca koji pri kupnji ulaznica izaberu dodatni spomenuti program.

Nakon svega navedenog, isprike za propustiti koncerte u drevnoj utvrdi, kojom već nekoliko godina u srpnju umjesto legendarne Crne kraljice vladaju jednako tako legendarna glazbena imena, uistinu nema! Zvučna imena izvođača, ambijent drevnih zidina Medvedgrada i dašak avanture i neizvjesnosti najbolji su razlog zašto posjetiti ovaj boutique festival s najljepšim pogledom na hrvatsku metropolu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara