"Plastificirana" Severina zapjevala uz Milu Kitića, koncert popratio i Ivan Rakitić

Tekst: I.M.
Foto: Svet

NA KONCERTU kojeg je 6. ožujka održala u Frankfurtu, Severina je odjevena u PVC haljinu nastupila uz turbo folk pjevača Milojka Milu Kitića. Uzme li se u obzir Severinin "cajka outfit" i činjenica da su se oboje smiješili sa plakata kojima je koncert najavljivan, teško je povjerovati u to da Seve navodno nije znala uz koga će nastupiti.

Prvi je nastupao Mile Kitić koji je publiku oduševio svojom "Kraljicom trotoara" i ostalim hitovima, a na pozornici mu se pridružila i njemačka starleta Davorka Tovilo. Potom je, nakon prvog Kitićeva bloka, na pozornicu izašla Severina, a publiku su najviše zapalile njene pjesme "Moja štikla" i "Gas, gas". Severina je za Svet kazala kako joj je to najdraži koncert kojega je ikad imala u Europi.

“Moram uputiti sve pohvale organizatorima, koji su se potrudili da sve prođe bez ijednog propusta. Ozvučenje, osiguranje, rasvjeta i moja draga publika - sve je na zavidnom nivou, pa sam presretna što sam večeras ovdje", rekla je Severina.

U VIP loži je na koncertu bio i nogometaš Schalkea, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je uoči koncerta na utakmici protiv Frankfurta postigao pobjednički gol. Rakitić je na koncert došao u društvu prijatelja. Podsjetimo, upravo zbog partijanja na Kitićevom koncertu uoči važne utakmice, Rakitić je krajem 2007. godine zaradio suspenziju u Schalkeu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara