Playboy proslavio pedeseti rođendan

GLAMUROZNOM zabavom u New Yorku najpopularniji časopis za muškarce na svijetu proslavio je svoj 50-ti rođendan, a slavlje su uljepšale neke od najpoznatijih Playboyevih zečica - Pamela Anderson, Victoria Silvstedt, Angelica Bridges...

Hugh Hefner, alfa i omega Playboya, prije 50 godina s teškom je mukom prikupio 8,000 dolara kako bi objavio prvo izdanje Playboya, čiju je naslovnicu krasila neponovljiva platinasta plavuša i prva velika seks-bomba - Marilyn Monroe.

Danas je Playboy multimedijalno carstvo koje, uz sam časopis koji se prodaje u milijunskim nakladama širom svijeta, uključuje TV, filmsku i video produkciju.

50-ti rođendan popularnog časopisa su uz 77-godišnjeg Hugha Hefnera dočekale mnoge zvijezde koje su se proslavile slikajući se obnažene za Playboy.

Pamela Anderson, Victoria Silvstedt, Angelica Bridges uveličale su glamorozni Playboyev party, a prisutne su bile i velike svjetske poslovne figure poput Donalda Trumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Slavljeničko američko izdanje Playboya imati će nevjerojatnih 300 stranica, a bit će u potpunosti posvećeno velikom jubileju.


Hugh Hefner i Pamela Anderson


Donald Trump sa svojom djevojkom Melaniom Knauss i Victoriom Silvstedt


Hugh Hefner u društvu svojih "zečica"
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara