Plenkovićev "zabavni" intervju: Priznanje što je htio biti kao dijete je nevjerojatno

Plenkovićev "zabavni" intervju: Priznanje što je htio biti kao dijete je nevjerojatno
Foto/Video: HDZ

"DA NE budemo uvijek ozbiljni, ovaj put nećemo o poslu", najavio je Andrej Plenković video u kojem je pokušao zvučati ležerno, no na kraju je ispao ponovno ozbiljan.

Dok se Iva Šulentić, kojoj se samo glas čuje, trudila zvučati kao da joj je taj razgovor nešto najzabavnije ikad, aktualni premijer pokušao je za kampanju duboko iz sebe iskopati neku ležernost. Tako poput nekog starog čiče komentira da "nam je tako generacijama" komentar da ga zovu Plenki.

Doznajemo da je u školi bio kampanjac, no Plenković nevoljko priznaje da se "može tako reći" na pitanje je li bio mangup. 

"Jako sam volio Stonese, imao sam sve njihove ploče. Danas slušam jedino radio", kaže.

A u slobodno vrijeme?

"Pa nema ga baš previše, a ako ga slučajno ima, onda neku košarku organiziram", ističe.

Iako tvrde da je video spontan, teško se oteti dojmu da je kalkulirao u odgovorima. Tako u izboru između Magica Johnsona i Michaela Jordana, Plenković ubacuje treći, najbolji odgovor - Dražen, a odluku između Cibone i Splita izbjegava. Voli Kiklopa, Malo misto i Borisa Dvornika, a Alan Ford mu je bio najdraži strip, imao je sve brojeve. U zadnje vrijeme čita dječje priče.

"Mario i Mila trenutno su jako, jako, jako zadovoljni s Ježevom kućicom", ističe.

Kakav je Plenković bio kao dijete? Isti kao danas, očito

Iako video navodno nije trebao biti o poslu, tu se Plenković baca u kampanju. Šulentić mu postavlja pitanje o teškom mandatu zbog koronavirusa i potresa te ga pita može li se Zagreb obnoviti.

"Može, može i obnovit će se sigurno. To mi je prioritet broj jedan", obećava.

A ako ste se pitali kakav je Plenković bio kao dijete, dolazimo do odgovora. Čini se, isti kao danas.

"Hm, imali smo na likovnom jedan put zadaću nacrtati buduće zanimanje pa sam ja nacrtao jednog čovjeka za direktorskim stolom", odgovorio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara