Pobjednica britanskog BB: Kilograme nakupljene u kući ću skidati maratonskim seksom!

Tekst: I.M.
Foto: New Magazine

POBJEDNICA 10. sezone britanskog Big Brothera Sophie Reade, koja se tijekom 13 tjedana provedenih u kući udebljala osam kilograma, u intervjuu za New Magazine je rekla kako se masnih naslaga planira riješiti - maratonskim seksom.

Djevojka koja je prilikom ulaska u kuću imala 49 kilograma, od čega je dobrih desetak nosila u grudnjaku, ostala je šokirana kad je shvatila da je cjelodnevno izležavanje te tamanjenje sendviča i čokolade rezultiralo time da je oko struka dobila "pojas za spašavanje", a na stražnjici masne jastučiće i celulit. Od stare odjeće joj više ništa ne pristaje.

"I inače sam jela brzu hranu, ali nisam dobivala na težini. Mislila sam da imam brzi metabolizam. Uvijek sam jela što sam htjela", rekla je šokirana Reade, koja je svakodnevno treniranje u teretani zamijenila cjelodnevnim izležavanjem u Big Brother kući. Ipak, i sama je svjesna da je tijekom showa proždirala sve što joj se našlo pod rukom: "Jedino što sam po cijele dane radila je bilo da sam jela burgere s majonezom i kečapom, čips, krumpiriće, tost. Sve po redu. Kinesku hranu, čokoladu, pizze... Kad god nisam znala što bi pitala sam `Tko je gladan?` i krenula u kuhinju. Jela sam i kad nisam bila gladna".

Silikonske grudi dodatno su narasle zahvaljujući masnim naslagama pa Reade mora i u kupnju novih grudnjaka - ali, to su jedini novi centimetri koji je ne zabrinjavaju: "Veće je bolje. Razmišljam o tome da ih povećam za još dva broja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara