Pobjednik Eurosonga bori se za život: Otkazao turneju i završio u bolnici

Pobjednik Eurosonga bori se za život: Otkazao turneju i završio u bolnici

Foto: Getty Images

POBJEDNIK Eurosonga Salvador Sobral otkazao je sve nastupe te je zaprimljen u bolnicu u Santa Cruzu na intenzivni odjel gdje je u "u utrci s vremenom za transplantaciju srca", piše Portugalnews.com.

Portugalski mediji pišu kako 27-godišnji pjevač ima sve manje vremena dok čeka novo srce. Posljednji nastup pred oko 3000 ljudi Sobral je održao u Estorilu 8. rujna te se slomio na kraju koncerta. Na pozornici mu se pridružila i sestra Luisa Sobral, koju je zagrlio te se rasplakao pred publikom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njegovom zdravlju brinu najbolji kardiolozi, no prema navodima jednog lista, čak i ako se nađe kompatibilno srce za Salvadora, pitanje je hoće li ga njegov organizam moći primiti jer nije dovoljno jak.

Salvador Sobral pjesmom Amar Pelos Dois (Ljubav za dvoje) donio je prvu pobjedu Portugalu na Eurosongu, a tad se i počelo pisati o njegovim problemima sa srcem. Na probama u Kijevu uoči Eurosonga mijenjala ga je sestra. Riječi i poruke podrške prima sa svih strana svijeta, a posebno emotivne komentare ostavljaju mu fanovi na službenoj Facebook stranici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara