Pobjednik The Voicea Vinko Ćemeraš objavio prvu pjesmu i povukao iznenađujuć potez

Pobjednik The Voicea Vinko Ćemeraš objavio prvu pjesmu i povukao iznenađujuć potez
Foto: Mare Milin

NAKON što je oduševio svojom verzijom pjesme Pelin i med, pobjednik The Voicea Vinko Ćemeraš predstavlja novu pjesmu, svoj prvi autorski singl. Nije želio ići sigurnim putem i izabrati pjesmu etabliranog autora, već je za početak svog glazbenog puta izabrao - autorsku pjesmu. 

Samo da ti si tu naziv je nove pjesme Vinka Ćemeraša i njegovog benda Talvi Tuuli, a videospot je režirala poznata umjetnica i fotografkinja Mare Milin.
 
"Nikad nisam obožavao kamere i uvijek sam mislio da ni ja njima nisam posebno drag. Zbog toga je bilo dosta straha za snimanje ovog spota", priznao je Vinko te nastavio o suradnji s Marom Milin:

"Čuo sam priče o Mari i gledao njezine uratke i to me je zaista smirilo u nekoj mjeri, ali tek kad sam je upoznao te kad smo počeli pričati, počeo sam i vjerovati da mogu to odraditi. Par puta sam joj rekao da nisam glumac i da ne želim upropastiti super priču koju je osmislila, a ona mi je na to rekla: 'Vinko, meni ne treba glumac, trebaš mi ti.' I to je bilo to."

Videospot Samo da ti si tu je sniman tijekom sunčanog i ćudljivog vikenda u okolici Zadra (sjeverne plaže Nina, Brig u Diklu, ceste oko Zadra) okom i objektivom Mare Milin, ujedno autorice idejnog rješenja i redateljice videospota, dok se montažom bavila Maida Srabović.

"Zadovoljstvo je bilo raditi, uspjela sam realizirati zamišljen scenarij, jer su članovi benda bili vrlo ozbiljni, angažirani i fokusirano surađivali. Dugo nisam osjetila takvu kemiju između članova benda – želim im da se dugo drže skupa", rekla je Mare Milin.

Novopredstavljenu cjelinu benda Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, uz Vinka čine i Mateo Nikše na gitari, Mile Nikše za bubnjevima i Jakov Ramničer na bas gitari. 

"Sam naziv benda na finskom jeziku u širem smislu znači zimski vjetar, a to je nekako povezano i sa mnom, budući da sam više zimski čovjek", otkriva Vinko.

Novu pjesmu Samo da ti si tu autorski potpisuju Vinko Ćemeraš i Mateo Nikše, a aranžman i produkciju kreirao je Srđan Sekulović Skansi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara