Pobjednik Života na vagi otkrio što će napraviti s nagradom od 150.000 kuna

Pobjednik Života na vagi otkrio što će napraviti s nagradom od 150.000 kuna
Foto: Instagram

ROBERT BAKOVIĆ ROKO skinuo je 76,2 kilograma i postao pobjednik četvrte sezone Života na vagi.

Priznao je da se nadao pobjedi.

"Svaki dan, svaki trening imao sam jasan cilj i toga sam se držao. Nakon ulaska u finale želio sam i pobijediti. Trenirao sam svaki dan dvaput i pridržavao se pravilne prehrane. Dao sam sve od sebe kako mi kasnije ne bi bilo žao. Moja se obitelj u potpunosti prilagodila meni i mom novom načinu života i zato ovu pobjedu nisam zaslužio samo ja nego i cijela moja obitelj", rekao je za RTL.

Otkrio je i koga je vidio kao najvećeg konkurenta u finalu.

"Definitivno Lidiju. Žena je mašina. Nakon njezine životne tragedije iznenadio sam se koliko je uporna i jaka. Doista je vrijedna svake hvale. Želim joj sve najbolje u životu, da ostane tako uporna i ostvari sve što je planirala jer je to zaista zaslužila", rekao je.

Priznao je i što mu je bilo najteže u kući.

"Prvih desetak dana bilo mi se teško naviknuti na treninge i novu prehranu. Nakon tog perioda sve je išlo puno lakše kada sam shvatio da se kući neću vratiti dok ne dođem do svog cilja. Noću sam proživljavao najteže trenutke. Nisam mogao zaspati, razmišljao sam o svojoj djeci. Jako su mi nedostajali njihovi poljupci, zagrljaji, smijeh, onaj dječji pun ljubavi… Srce mi se raspadalo. Ali koliko god mi je razdvojenost od njih bila teška, toliko me to motiviralo. Ipak sam zbog njih i došao ovdje. Ni u jednom trenutku nisam mislio odustati, imao sam jasan cilj. Čak nisam ni ponio fotografije svoje obitelji kako bi ostao fokusiran na svoj cilj. Kada sam izašao iz kuće, bilo mi je potrebno naviknuti se na civilizaciju i nekoliko sam dana bio malo izgubljen", rekao je.

Otkrio je i na što će potrošiti nagradu od 150.000 kuna.

"Dio nagrade sigurno ću potrošiti na dugoočekivani šoping. Pod tim mislim da ću kupiti ono što želim, a ne ono na što sam osuđen nositi. Ostatak će čuvati žena, jer ona najbolje čuva", rekao je uz smiješak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara