Pobjedniku Big Brothera milijun kuna

Pobjedniku Big Brothera milijun kuna

BIG BROTHER, najpopularniji reality show na svijetu od jeseni se počinje prikazivati na RTL televiziji. Natjecatelj kojeg gledatelji izaberu kao najzanimljivju osobu i koji ostane u kući najdulje od svih 12 natjecatelja osvojit će milijun kuna.

Prvi reality show "An American family" potječe iz davne 1973. godine, a od tada su nastali mnogi slični projekti, od kojih je najpoznatiji Big Brother, koji ćete uskoro moći pratiti u programu RTL televizije.

12 natjecatelja tijekom stotinu dana bit će potpuno odsječeni od svijeta i neće primati nikakve vanjske informacije. Orijentirani će biti isključivo na sebe, svoje sustanare i međusobne odnose.

Jednom tjedno natjecat će se kako bi se iskazali timskim radom i tako stekli određene beneficije nužne za život u kući. Da bi sve bilo zanimljivije, osigurana je i posebna prostorija u kojoj će natjecatelji otvoreno jednom dnevno moći iznositi svoja razmišljanja te viđenje situacije u kući.

Svaki od njih morat će nominirati određeni broj kandidata između kojih će najviše puta nominirani biti prepušteni televotingu gledatelja kako bi se odlučilo tko u tom trenutku napušta show. Zadnji koji ostane u kući - pobjeđuje, piše RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Big Brother trenutačno je najpopularniji reality show koji se prikazuje u tridesetak zemalja svijeta. Cijela priča počela je u Nizozemskoj i proširila se na sve kontinente.

Želite li i Vi postati dio reality showa možete se prijaviti na stranicama RTL-a ili putem prijavnica iz Jutarnjeg lista. Prijaviti se smiju osobe od 23-35 godina, a vrijede samo prijavnice poslane zaključno sa 6. srpnja 2004.

Fotografija: www.bigbrother.de

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara