Počela rezervacija karata za Stonese

KAKO nam javljaju iz udruge Kajda, radi ogromnog broja upita iz Hrvatske i inozemstva otpočela je rezervacija karata za koncert legendarnih Rolling Stonesa na Dinamovom stadionu.

Točan datum nastupa biti će objavljen uskoro, a o popularnosti trenutne turneje benda nazvane "Licks Tour" još valja napomenuti da da su se ulaznice za ovogodišnje, stadionske koncerte Rolling Stonesa u Londonu, Muenchenu, Stockholmu, Rotterdamu, Amsterdamu, Copenhagenu i Helsinkiju  rasprodale za manje od dva sata od puštanja u prodaju.

Zagreb je najmanji grad u kojem će Stonesi nastupiti tijekom turneje, a ulaznice za zagrebački koncert prodavat će se u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Italiji, Austriji, Mađarskoj i Njemačkoj, a već sada je pristigao ogroman broj zahtijeva za njihovu rezervaciju.

Kapacitet Dinamovog stadiona je ograničen na 60 000 posjetitelja, za razliku od puno većeg kapaciteta zagrebačkog Hipodroma na kojem su Stonesi nastupili 1998. godine.

Iz udruge Kajda, inače organizatora koncerta, obavještavaju kako se ulaznice za zagrebački koncert  još ne nalaze u službenoj prodaji, ali zbog navedenog interesa od danas ih je moguće rezervirati i naručiti putem e-maila.

Sve potrebne informacije o načinu rezervacije i narudžbe mogu se naći na stranici www.kajda.hr.

Osim rezervacije, ulaznice se od 21. siječnja mogu kupiti i putem vauchera u sljedećim agencijama: Zagreb: Integral – pothodnik, Varaždin: T-Tours, Čakovec: Adria Tours, Osijek: Hobby Tours.

Izdani vaucher će se moći zamijeniti za ulaznicu nakon njihovog službenog puštanja u prodaju početkom veljače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara