Počeo trogodišnji show Celine Dion u Las Vegasu

CELINE DION doslovno je letjela izvodeći svoje popularne ljubavne balade na premijeri showa u kojem će nastupati tri godine, u novom, 95 milijuna dolara vrijednom, kazalištu Colosseum u palači Ceasars u utorak navečer.

Bio je to i najveći rizik showa, a nakon njega Celine Dion je izjavila: "To je život. To je stvarnost", opisujući Las Vegas kao grad crkava i obitelji, jednako kao i kockanja.

Koreografski vrlo razrađen show tekao je bez problema sve dok cipele pjevačice nisu ukradene nakon što je odletjela sa scene na kraju jedne pjesme. Vratila se bosa i nasmijana dok joj nisu donijeli nove cipele.

Dion je zaradila svoje mjesto u središtu pozornice zahvaljujući više od 150 milijuna prodanih albuma, što će uvećati novim albumom "One Heart", izdanim u utorak.

"Uspoređujem večerašnji događaj s nastupom Elvisa 1969. u Hiltonu", izjavio je njezin suprug i manager Rene Angelil, koji je Celine ugovorio posao vrijedan 100 milijuna dolara.

Osim Celine Dion, na sceni je nastupilo šezdesetak plesača i glazbenika, no njezin pravi pomoćnik bio je divovski ekran veličine 30x10 metara, digitalna kulisa u dnu scene.

Za sada se ne zna hoće li predstava donijeti dobit, a za ulaznice treba izdvojiti i do 200 dolara.

Stručnjaci su izračunali da bi predstavu moglo vidjeti oko milijun gledatelja godišnje, koji će potrošiti dodatnih 50 dolara na kockanje, hranu i kupovinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara