Podivljala kći Whitney Houston nožem pokušala ubiti majku, a potom i sebe

KĆI R'n'B dive Whitney Houston, Bobbi Kristina, navodno je pokušala nožem ubiti svoju majku, a potom i počiniti samoubojstvo nekoliko dana prije svoga 15. rođendana. Bilo je očito da će se razvod između Whitney i Bobbyja Browna odraziti i na njihovu kćer, no nitko nije očekivao da će 15-godišnja Bobbi Kristina izgubiti kontrolu nad sobom i zamalo uzrokovati tragediju.

Prije nekoliko mjeseci na internet su procurile slike na kojima mlada Bobbi pije alkohol i puši travu. Problematično je ponašanje očito "pokupila" iz obitelji; nasilje od oca Bobbyja koji je godinama sustavno zlostavljao Whitney, a drogiranje od majke koja se na rehabilitaciji liječila od ovisnosti o heroinu. Cijela situacija kulminirala je 2004. godine kada je Whitney zatražila razvod od nasilnog supruga, a Bobbi Kristina bila je rastrgana između svojih zavađenih roditelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obiteljska prijateljica Ann Davis medijima je potvrdila da je nekoliko dana prije svoga 15. rođendana podivljala Bobbi Kristina nožem pokušala probosti majku Whitney, a potom i sebi prerezati vene. "Bobbi je od razvoda Whitney i Bobbyja Browna utjehu pronalazila u alkoholu, partijanju i drogama i nitko nije imao kontrolu nad njom", ispričala je Davis. "Početkom godine, točnije 17. veljače, imala je razmiricu sa Whitney, a situacija se zakuhala kada je Bobbi otrčala do kuhinje, zgrabila nož i pojurila na Whitney s namjerom da je probode. Kada joj to nije pošlo za rukom, nož je okrenula prema sebi i pokušala si prerezati žile", otkrila je Ann.

"Bobbi je na kraju svega u bolnicu prevezena privatnim automobilom, ali Whitney nije išla s njom. Nakon bolničkog pregleda, Bobbi Kristina tri je dana odležala u psihijatrijskoj bolnici Peachford, a tek četvrtog dana Whitney ju je posjetila. Njezinoj sobi nitko nije imao pristup osim Whitney koja je sastavila popis ljudi koji mogu doći posjetiti Bobbi, a na tome popisu nije bilo ni Kristininog oca Bobbyja Browna niti njegove majke Carole", dodala je Davis.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara