Pogledajte kakve kuće u Hrvatskoj možete kupiti s budžetom od 30 tisuća eura

Pogledajte kakve kuće u Hrvatskoj možete kupiti s budžetom od 30 tisuća eura
Foto: Index Oglasi

SVE JE više oglasa za prodaju nekretnina na Index Oglasima, a kao i uvijek posebno su popularni oni oglasi za najjeftinije od njih. Trenutno je oglašeno preko 100 tisuća nekretnina, a od toga je čak 30 posto kuća koje su na prodaju. 

Dok cijene stanova u najvećim Hrvatskim gradovima rastu još uvijek postoje kuće koje se mogu kupiti po prilično povoljnoj cijeni. Ove nekretnine možete kupiti s budžetom manjim od 30 tisuća eura! 

Kuća kod Ogulina 

Ova ponuda izgleda odlično! Kuća se nalazi u naselju Donje Dubrave, stambena površina iznosi 33 metra kvadratna, a zemljište je veliko čak 12 tisuća kvadrata. U oglasu je naveden broj mobitela za sve koji žele saznati više informacija, a zna se da cijena iznosi 12 tisuća eura. 

Kuća u Vrtlinovcu 

Ova kuća u Vrtlinovcu je udaljena samo 3 kilometra od samih bazena Minerva u Varaždinskim Toplicama, a smještena je u mirnom dijelu netaknute prirode. Nije na glavnoj cesti, ali autobusno stajalište je u blizini. Kuća je adaptirana prošle godine, legalizirana je i vlasništvo je čisto. Ukupna stambena površina iznosi 108 četvornih metara, a cijena je 30 tisuća eura.

Vikendica na vrhu Žumberačkog gorja

Ovo je zaista posebna nekretnina za sve ljubitelje prirode. Autohtona alpska vikendica smještena je na vrhu Žumberačkog gorja i s kamp kućicom nudi smještaj za ukupno 10 do 12 osoba. S posjeda se pruža predivan pogled na jug sve do Karlovca, a prekrasan uređen izvor vode udaljen je tek 100 metara. Prodaje se za 29 tisuća eura. 

Kuća u naselju Kantrovci 

Kuću od 100 metara kvadratnih u Požeško-slavonskoj županiji možete kupiti za samo 20 tisuća eura! Nalazi se u naselju Kantrovci na mirnoj lokaciji, potpuno je opremljena i odmah je useljiva. Izvorska voda je s planine sprovedena u kuću. 

Kuća u okolici Samobora

Ova ponuda izgleda jako zanimljivo i s obzirom na interes jasno je da neće još dugo biti na tržištu. Kuća od 70 kvadrata sagrađena je na parceli od 960 m2, a smještena je u mjestu Molvice u okolici Samobora. Vlasništvo je uredno, namještenost je djelomična, a cijena iznosi 25 tisuća eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara