Pogledajte koliko su se Špiček i Željka Klemenčić promijenili u 7 sezona showa

Pogledajte koliko su se Špiček i Željka Klemenčić promijenili u 7 sezona showa
Foto: Press

USUSRET sedmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koja počinje s prikazivanjem u ponedjeljak, 21. listopada, u 21:15 na RTL-u, prisjetili smo se kako su Željka Klemenčić i Tomislav Špiček izgledali u prvoj sezoni. 

Naime, oni su bili prvi žiri ove RTL-ove kulinarske emisije te su upravo oni kušali, komentirali i ocjenjivali jela prvih kandidata u showu. 

"Stvarno mi je drago što se vratila jer Željku volim kao osobu. Zajedno smo radili i u prvoj sezoni te se jako dobro poznajemo i nadopunjavamo u emisiji jer imamo slična razmišljanja. Tako da već znam što od nje mogu očekivati i u ovoj sezoni", otkrio je Špiček koji se veseli što je ponovno u žiriju sa Željkom i Ivanom Pažaninom.

"Tomek i ja se poznajemo otprije i uvijek smo se dobro slagali na snimanjima. Kasnije nam se u žiriju pridružio Ivan i moram priznati da su Špiček i Pažanin ekipa s kojom sam kliknula do kraja.  Najprirodnije mi je bilo vratiti se i s njima odraditi novu sezonu jer sam tu na domaćem terenu", kazala je Željka, koja jedva čeka vidjeti što su im ovosezonski kandidati pripremili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara