Pogledajte "šaljivi kućni video" BB dive

IAKO je iz BB kuće odavno izletio, Hrvoje Šoštarić ne prestaje na sebe privlačiti pozornost svekolike javnost raznim eskapadama, a samo najnovija u nizu je filmić u kojem samoprozvana diva izvodi improvizirani striptiz.

U filmiću kojeg je, čini se mobitelom, snimila Hrvojeva prijateljica Kristina Lumbar svi dežurni voajeri mogu zaviriti u Hrvojev "talent show". Hrvoje tako pleše i izvija se pred Kristininim objektivom te skida košulju nakon što ga ona potiče na striptiz. Iako je Kristina željela vidjeti skidanje do kraja, Hrvoje je ostao donekle skroman.

U plesnom se pothvatu pred kamerom Hrvoju uskoro pridružuje još jedan muškarac, kojeg Kristina nagovara da ga "ljubi po tijelu", u čemu nije uspjela, ali je zato i njega nagovorila na striptiz u kojem je otišao i malo dalje od Hrvoja  pa je raspoloženoj snimateljici pokazao i tange.

Kako je i kojim putem "Privatni video Hrvoja Šoštarića" dospio na YouTube nije poznato, ali s obzirom na njegove dobro poznate aspiracije učestalog pojavljivanja pred kamerama i foto objektivima, nipošto ne može biti isključeno da je BB diva javnost samoinicijativno odlučila "počastiti" novim ekshibicijama.

R.I.
Foto: R.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara