Pogledajte šašave šešire i modne promašaje na kraljevskom vjenčanju

Pogledajte šašave šešire i modne promašaje na kraljevskom vjenčanju

Foto: AFP

ENGLEZI, koji su poznati po tome da nose neobične šešire na bitnim primanjima pa tako i svadbama ovog petka dali su sve od sebe. Neki su se toliko trudili biti neobični da bi ih se posramila i sama kraljica šešira, Lady Gaga. I dok Britanci glasaju da li je Victoria Beckham pogodila ili promašila sa svojom odjevnom kreacijom upotpunjenom neobičnim kratkim šeširom bez oboda, naveliko se priča o modnim kombinacijama Williamovih sestrični, princeza Eugenije i Beatrice, koje su peta i šesta po nasljednom redu kraljice Elizabethe II za prijestolje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, djevojke su svojim ekscentričnim šeširima upotpunile kreacije Vivienne Westwood te Valentina te vrlo uspješno uspjele privući pažnju na sebe. Princeza Beatrice čak nije mogla ni normalno sjediti u limuzini zbog šešira koji ju je u tome ometao.

Žena koja je najviše šokirala britansku javnost bila je definitivno Samantha Cameron, supruga političara Davida Camerona čija su haljina i cipele bili pun pogodak, ali ono što je Britance šokiralo zapravo je činjenica da je imala raspuštenu kosu i nije stavila šešir kako nalaže tradicija. Šuška se i kako je kraljica Elizabetha naredila da nitko ne smije imati ljepši šešir od nje, ona je bila u žutom kostimu te je imala jednostavni klasični šešir s kratkim obodom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara