Pogledajte trailer Posljednjeg Srbina u Hrvatskoj

Pogledajte trailer Posljednjeg Srbina u Hrvatskoj
Screenshot: Youtube

KONAČNO je objavljen trailer jednog od najtajnovitijih filmova snimanih u Hrvatskoj, ''Posljednjeg Srbina u Hrvatskoj''.

Riječ je o filmu zagrebačkog redatelja Predraga Ličine u kojem se pojavljuju Tihana Lazović, Dado Ćosić, Bojan Navojec, Sergej Trifunović, Rene Bitorajac i Judita Franković Brdar, a malu ulogu tumači i Severina.

Ona u filmu glumi Francescu Saviolu De La Norde, zaštitnicu zombija.  

"Hrvatska, sedam godina nakon bankrota. Mala grupa bogatih još je bogatija, a siromašni su još siromašniji. Dok se bave klasnim razlikama, na svjetskoj razini vodi se još veća borba – voda je postala dragocjenija od nafte! Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju zaratiti, osvojiti, uništiti, pa čak ni ubaciti zombi-virus! Zagrebačkog bonvivana Miću (Krešimir Mikić) čija je dnevna rutina zacrtana negdje između salona za masažu, restorana i kino-dvorana u kojima prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović) zombi-epidemija zateći će potpuno nespremnog, ali će hrabro krenuti u Odiseju praćen svojom filmskom heroinom i probijat će se kroz svijet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživjeti", stoji u sinopsisu filma.

''Posljednji Srbin u Hrvatskoj'' u distribuciju po hrvatskim kinima kreće 28. veljače. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara