Pohotna Halle Berry traži dečka preko Interneta

ATRAKTIVNA oskarovka Halle Berry priznala je medijima kako na chatu često razmijenjuje svoje intimne tajne s potpunim strancima. Ne sumnjamo kako prekrasna crnkinja tajni ima mnogo, kao što ne sumnjamo da bi se mnogi surferi rado našli s njom u privatnoj sobi.

No, Halle tvrdi da Internetom surfa isključivo pod lažnim imenom ili pseudonimom. Najzanimljivije od svega je to da glumica najviše voli posjećivati stranice na kojima se može satima dopisivati s mnogim usamljenim srcima, ili pak dogovoriti spoj s osobom koja joj se učini zanimljiva.

Na žalost, Halle nije željala otkriti svoje pseudonime, te tvrdi da na chatu nikada ne otkrije tko je zapravo. Na stranicama za online "sudare", Halle često pokazuje svoju drugu, vrckavu stranu, pišući svojim online partnerima pohotne, vruće poslastice.

"Često pišem jako smiješne stvari, a stranice za online "sudare" posjećujem najviše jer me fascinira ono što ljudi mogu napisati i pomisliti." - kazala je zvijezda filma "Monsters Ball".

Početkom godine slavna glumica bila je u očajnoj potrazi za vjernim ljubavnikom, s obzirom da ju je njezin bivši muž tijekom 4-godišnjeg braka prevario sa čak 12 žena.

"Što bi žena trebala uraditi kako bi joj suprug bio vjeran? Trebala bi biti prijateljski nastrojena, ženstvena, neovisna, sramežljiva, ali pohotna u krevetu." - savjeti su slavne glumice, koji se mogu pročitati i na siteu pagesixcom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara