Pojas u ulozi korzeta

U "VLADAVINI" širokog pojasa, modno osviještene zvijezde u posljednje vrijeme ne prežu ni od nošenja njegove metalne inačice koja više izgleda kao modni accessoires iz srednjeg vijeka nego iz 21. stoljeća.

Koliko god se besmislen činio, trend modnog dodatka koji podsjeća na nekadašnje steznike i korzete ne možete izbjeći, pa iskoristite njegove dobre strane. Prije svega, visoko smješten široki pojas imat će sličan efekt kao njegovi okrutniji srednjovjekovni prethodnici: naglasit će struk i grudi, oblikujući idealnu žensku figuru po uzoru na "pješčani sat".

Druga dobra strana širokog pojasa je činjenica da ga možete nositi u kombinaciji s gotovo svime. Odlično će se uklopiti i u traperice-casual majica look, biti će zanimljiv dodatak i uz običnu bijelu košulju i klasične hlače, a podignut će i dojam laganih haljina koje u tom slučaju možete kombinirati s trapericama ili nositi samostalno.

Ako vam se ideja pojasa-korzeta ne sviđa, druga su opcija traperice s izrazito podignutim, dakako uskim strukom, koji će biti zanimljiva alternativa hlačama niskog struka koje polako izlaze iz mode.

M. F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara