Pokazala haljinu za kćerinu svadbu, svi joj dali isti savjet: "Tračat će vas"

Pokazala haljinu za kćerinu svadbu, svi joj dali isti savjet: "Tračat će vas"
Foto: Reddit

MAJKA anonimne buduće mladenke na Redditu je potražila savjet ljudi za haljinu koju je planirala nositi na kćerin veliki dan. Kako je poznato da gošće na vjenčanju ne bi trebale nositi bijele haljine kako ne bi zasjenile mladenku, ova majka pitala se je li njezina haljina previše nalik vjenčanici i je li u redu obući ju za tu prigodu.

Korisnici Reddita odmah su joj rekli kako i trebala potražiti neku drugu haljinu. "Ovo je previše nalik vjenčanici", napisala je jedna korisnica, a s njom su se složili i brojni drugi. "Ako se pitate je li neprimjerena, onda definitivno je", dodala je još jedna djevojka.

"Možda se to vama čini u redu, ali drugi gosti će vas tračati, gledati preko oka i vjerojatno stvarati mišljenja na temelju izbora haljine. Jednostavno ne vidim ništa dobro u odabiru bijele haljine za tuđe vjenčanje", složila se treća.

Naposljetku, i sama buduća mladenka priznala je da joj neće smetati ako majka dođe tako odjevena. "Na kraju sam joj rekla da to nije moj prvi izbor, ali da mi je važno da se dobro osjeća. Ako je to slučaj s ovom haljinom, onda je to u redu", rekla je.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara