Pokoja gola sisa zalutala i na opatijski izbor za frizera godine

Pokoja gola sisa zalutala i na opatijski izbor za frizera godine

IVICA ZANETTI proglašen je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner frizerom godine, a njegove su revolucionarne ideje predstavile plesačica Tamara Despot i manekenka Ines Šmit, koja je pobjedničku frizuru predstavila potpuno gola i u zlatnoj boji. Drugo mjesto osvojio je salon Kriss iz Ivanić Grada, a treće splitski salon Elida.

"Ponosan sam na titulu frizera godine, pogotovo zato što je konkurencija ove godine bila čak veća nego prošle kada sam osvojio treće mjesto. Posebno mi je drago što ovim izborom frizeri imaju priliku dokazati da su umjetnici", rekao je Zanetti nakon osvojenog prvog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored nastupa modela iz devet salona iz cijele Hrvatske, bogati zabavni program vodila je Anja Alavanja, te Zlatan Zuhrić Zuhra i Nives Ivanković koji su u ulogama frizera i modela duhovitim skečevima zabavljali publiku. Atmosferu u dvorani podizale su i mlade zvijezde Luka Nižetić i Marko Tolja.

Poznati su se nalazili i u žiriju - Marija Cvitanović, Damir Hoyka i Iva Šuletnić samo su neka od lica iz društvene kronike koja su uživala u novim dostignućima što se tiče njege kose, te nosim idejama kad su u pitanju "umjetničke frizure".

D.K.
Foto: Extra

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara