Pokojni Heath Ledger ima još jednu kćer?

HAYDN LEDGER, ujak preminulog glumca Heatha Ledgera, novinarima je otkrio kako postoji osnovana sumnja da je zvijezda "Planine Brokeback" otac dviju djevojčica, a ne samo jedne kako se dosad vjerovalo.

Glumac se u dobi od 17 godina, kad je još po svim zakonima bio maloljetan, upustio u aferu sa sedam godina starijom ženom iz svojeg susjedstva, čiji identitet široj javnosti (još uvijek) nije poznat. Dotična gospođa je u vrijeme ljubovanja s Heathom bila u vezi s drugim muškarcem s kojim je i živjela, te se u ono vrijeme nije puno zamarala činjenicom čije dijete zapravo nosi. Čak ni danas, jedanaest godina nakon rođenja kćeri ne može sa sigurnošću tvrditi tko je otac njezinog djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ako se nakon testa utvrđivanja očinstva pokaže da je tragično preminuli glumac ipak otac djevojčice, neće se ustezati tražiti ono što smatra da joj pripada. Međutim, zašto je za objavu ove informacije čekala jedanaest godina, može se samo nagađati. Čak se šuška da su Ledgerovi bili upoznati sa činjenicom da negdje okolo svijetom šeta njihova nezakonita unuka, ali da ih dosad, navodno, jednostavno nije bilo briga.

Sad kada je jasno da unuke više ne mogu očekivati, Ledgerovi roditelji iznenada su se sjetili djevojčice i bivše Heathove ljubavi. Tko će kome što oduzeti u ovome slučaju, ubrzo će se saznati jer bi se DNK analiza trebala obaviti sljedećeg tjedna, kad će još jedan slučaj holivudskog "vrućeg krumpira" dobiti svoj epilog.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara